Fira a Santanyí i Jornades Gastronòmiques de Portopetro 2012

Fira de Santanyí Dia 20, en el marc de la Fira de Santanyí, podeu gaudir de diferents activitats relacionades amb la gastronomia. A la Placeta de la Canal, hi trobareu mostra i degustació de formatges i vi.  En aquesta mateixa plaça, d’11 a 16 hores, els restaurants locals serviran les seves especialitats. A més, a les 19.30 hores, s’inaugurarà la Mostra de Cuina a càrrec de l’Associació Mestresses de Casa Nuredduna, amb la participació de restaurants del municipi. Jornades Gastronòmiques de Portopetro Tot aquest mes d’octubre podeu gaudir d’una interessant oferta de menús als restaurants de Portopetro. Consultau-ne tots els menús

Fira de Santanyí

Dia 20, en el marc de la Fira de Santanyí, podeu gaudir de diferents activitats relacionades amb la gastronomia. A la Placeta de la Canal, hi trobareu mostra i degustació de formatges i vi.  En aquesta mateixa plaça, d’11 a 16 hores, els restaurants locals serviran les seves especialitats.

A més, a les 19.30 hores, s’inaugurarà la Mostra de Cuina a càrrec de l’Associació Mestresses de Casa Nuredduna, amb la participació de restaurants del municipi.

Jornades Gastronòmiques de Portopetro

Tot aquest mes d’octubre podeu gaudir d’una interessant oferta de menús als restaurants de Portopetro.

Consultau-ne tots els menús a: http://www.santanyi.cat/imgdb/archivo_doc243095.pdf

Latest from Actualitat