/

Fira de la Cervesa Artesana a Manacor

L'Ajuntament també premiarà qui compri al mercat de la Plaça de les Verdures

L’Ajuntament de Manacor continua impulsant el comerç local i, concretament, les parades de la plaça de les Verdures. Per això, ha elaborat i distribuït bosses de ràfia als negocis del mercat.

D’aquesta manera, totes les persones que realitzin una compra per valor de 25 euros rebran una d’aquestes bosses com a obsequi. Es podran acumular tiquets de compra efectuats el mateix dia als diferents punts de venda del mercat a fi de poder obtenir la bossa.

La delegada de Comerç, Paula Asegurado, ha anat aquest dimarts de matí a la plaça a entregar les bosses als responsables dels negocis. «Animam a tothom que vengui a la plaça a comprar producte local i de proximitat, ara que vénen festes», ha dit Asegurado.

Fira de la Cervesa Artesana

La regidora també ha explicat que per dinamitzar aquest espai, s’ha organitzat per a aquest dissabte 9 de desembre, a partir de les 11 h la plaça acollirà la Fira de la Cervesa Artesana, organitzada pel departament de Fires conjuntament amb l’Associació de Cervesa Artesana. L’activitat estarà amenitzada amb la música en directe de The Suricats.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat