Oli, vi i formatge elaborats a Mallorca amb ingredients ecològics han estat els protagonistes d’una tarda gastronòmica a l’hotel És Convet d’Ariany

Es Convent, Can Majoral i Can Morey han unit els seus productes en una presentació conjunta a l’hotel social Es Convent d’Ariany a la qual hi ha assistit un centenar de persones. Oli d’oliva verge extra, vins i formatges han estat els protagonistes d’aquesta jornada gastronòmica, celebrada el 16 de maig, a la qual han acudit autoritats com Margalida Puigserver, presidenta de l’IMAS; Francesc Miralles, vicepresident del Consell de Mallorca i Mateu Ginard, director general d’Agricultura i Ramaderia.

També hi ha participat la cuinera Maria Salinas i altres personalitats vinculades al món de la gastronomia. Es Convent hi va presentar el seu oli d’oliva verge extra, ecològic, amb denominació d’origen Oli de Mallorca, que compta també amb un component social: s’elabora a la finca ses Oliveres d’Inca per persones amb discapacitat intel·lectual de l’organització Mater guiades per monitors i professionals.

El celler Can Majoral, situada a Algaida i fundat el 1979, va presentar i va donar a tastar diversos dels seus vins: A la presentació, també s’hi varen tastar els formatges ecològics d’ovella mallorquina de Can Morey. Boni Martínez, gerent de l’organització Mater, a la qual pertany Es Convent, va voler dirigir-se als convidats en un to informal: “Somen una festa d’amics”, un acte per celebrar els productes Es Convent, ecològics i socials, que brinden oportunitats laborals a les persones amb discapacitat intel·lectual”.