El jurat del Concurs Internacional de Cerveses Artesanes ha proclamat Grahame Pearce com la millor cervesera artesana balear. Aquesta cervesera de Sant Climent (Menorca) és la que més medalles ha obtingut en la competició celebrada durant aquests dies a Can Picafort.

La sisena edició d’aquesta competició va tenir lloc el cap de setmana passat i hi participaren 9 cerveseres de les Illes Balears que en total hi presentaren 25 referències diferents.

Al concurs, s’hi han presentat 91 cerveseres amb quasi 350 referències. La resta de guanyadors d’aquest concurs (millor cervesa segons el seu estil, millor cervesera, cervesera revelació i premi a la trajectòria professional) es faran públics el proper 9 d’octubre durant la celebració del Beermad a Madrid.

Com a activitat paral·lela, també s’hi va celebrar la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana Balear. A la cita, hi han assistit més de 1.400 persones, seguint les mesures sanitàries estipulades, i s’hi han pogut tastar les birres de 10 cerveseres de les Illes Balears: Món, Lowther, Sullerica, Brusca, Ralf, Beer Lovers, Toutatis, Ibosin, Adalt i Breaking Brou.