Els dies 23 i 24 de novembresa Pobla celebra la Fira de l’Arròs Pobler i sa Marjal. Des de fa 5 anys, aquest municipi de Mallorca celebra amb èxit aquesta cita que enguany presenta novetats.

Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla, apunta que també hi haurà amb una mostra agroalimentària, amb l’objectiu que aquesta fira sigui “l’aparador dels fruits de la nostra terra i de l’esforç diari de totes aquelles persones que cada dia hi fan feina”.

El programa d’activitats inclou moltes de propostes que abasten des d’activitats musicals, culturals, familiars, infantils i teatrals. Dijous21 de novembre, a les 20 hores, sa Congregació acollirà la xerrada L’arròs dintre de la nutrició, a càrrec del nutricionista Pep Joan Serra qui tractarà tots els beneficis que pot tenir un cereal com l’arròs en l’alimentació.

Dissabte 23, a les 17 hores,  a la plaça Major, s’inaugurarà oficialment la Fira i s’obrirà el recinte de la Mostra Gastroalimentària. En aquesta edició, els portals exportadors de patata i les empreses de distribució de productes alimentaris oferiran una mostra de la seva activitat comercial.

Diumenge 24, hi haurà el mercat dominical, que es complementarà amb contes infantils, rondalles, dansa del ventre, partits de bàsquet, bunyols solidaris a favor de Càritas i moltes propostes més. Cal destacar que a les 9.30 h, a la plaça Major, Biel Serra ComasPepiscuinarà un arròs brut pobler, i es podrà tastar devers les 12 hores, a preu popular. Els doblers es destinen a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC ).

També cal destacar la mostra de cuina Menjar Bé a sa Pobla, que se celebra del 15 al 24 de novembre a 16 restaurants del municipi amb menús especials.