El concurs ‘El Millor Pa amb Oli del Món’ ja té guanyador de la segona edició. Es tracta del solleric Guillem Reynés, que va elaborar un pa amb oli d’escabetx de tord. La seva elaboració va superar les propostes dels quinze finalistes d’aquesta competició, celebrada el dissabte 25 de març a Felanitx, concretament a la tafona de Son Mesquidassa.
El jurat va premiar la proposta de Reynés i, també la de Laura Marcús, de Sóller, que va quedar en segona posició, i la de Joan Miquel Vidal, de Llucmajor, que va ser tercer. El jurat estava format per Joan Ramis, gerent d’Olives Rosselló i Oli Balle; Juan Alcaide, gerente de Son Mesquidassa; Bàrbara Rubio, guanyadora de la primera edició del concurs, celebrat l’any passat; i Tomeu Penya, cantautor i consumidor expert de pambolis.
El concurs, organitzat per Son Mesquidassa, Oli Balle i Olives Rosselló té com a objectiu fomentar la dieta mediterrània i el consum de productes de proximitat.