/

Havaneres, ballada, teatre i música a les festes de Galilea

Galilea torna a fer festa per la seva patrona, la Mare de Déu de setembre. Ho fa amb un programa amb activitats diverses, però amb molta de precaució

Galilea torna a fer festa per la seva patrona, la Mare de Déu de setembre. Ho fa amb un programa amb activitats diverses, però amb molta de precaució.

Un dels actes que hi haurà és la ballada popular amb l’agrupació La Revetla de Sant Antoni, que oferiran el millor repertori de la música tradicional de Mallorca. La cita serà diumenge, a les 20.30 hores al poliesportiu.

Una altra proposta és el concert d’havaneres del divendres 3 de setembre. A les 21 hores, començaran a sonar les cançons més marineres amb el so inconfusible dels Gerrets de Vistalegre. No hi faltarà el rom cremat i les sardines al Cafè Sa Plaça de Galilea.

Una altra de les activitats serà el teatre de diumenge 5 de setembre. A les 21 hores, el poliesportiu acollirà la representació de l’obra 3Dones, tres vides, de la companyia TeatrEros, que oferiran tres monòlegs de tres dones de diferents èpoques parlen de les seves vides, els seus desitjos, les seves lluites, els seus motius, les seves emocions, el seu poder, el seu atreviment, el seu dolor i les seves pors… Donar veu a les dones que han patit assetjament o judici social pel fet de ser dones. Una comèdia sobre un tema molt seriós tractat amb ironia.

També hi haurà circ, amb el Cabaret Extravagant de Mari Paz Arango i Guillem Vizcaíno, una funció que es farà el dilluns dia 6, a les 19 hores al poliesportiu, que combinarà diferents disciplines de circ: acrobàcia, malabars, trapezi i molt més. Aquest mateix vespre, a les 21 hores, hi haurà el concert de Mar de So, que oferirà, a la Plaça, un repertori de versions dels èxits d’ahir i avui, i també cantarà cançons pròpies.

Cal dir que una vegada el recinte estigui ple, no hi podrà entrar ningú més.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat