L’oli d’oliva verge extra, propietat de Mariano Planas Gual de Torrella, rebut tres distincions a la competició més important del món

Un altra any, Olis de Jornets ha estat valorat molt positivament al concurs internacional més important del món d’olis d’oliva verge extra (AOVE), que s’ha celebrat aquesta setmana.

El jurat ha comunicat a Mariano Planas Gual de Torrella que l’oli que surt del seu oliverar de Jornets, Sencelles, ha estat premiat. Planas va enviar al concurs tres mostres d’oli i totes tres han estat guardonades amb tres medalles Gran Prestigio Oro, que se sumen a la llarga llista de guardons que any rere any ha atorgat un jurat internacional i independent a aquest oli monovarietal mallorquí.

Olis de Jornets es troba al llogaret de Jornets, a Sencelles (Mallorca). La finca té devers 1.200 oliveres de la varietat piqual d’on surt un oli fabulós de llarga durada. La finca pertany a Mariano Planas Gual de Torrella i des del 1461 ha format part de la seva família. Olis de Jornets s’inclou dins el segell de qualitat i de denominació d’origen DO Mallorca.