S’ubicarà a Canyamel, concretament dins el ressort hoteler Park Hyatt Mallorca

El proper divendres 8 de març, el cuiner Álvaro Salazar Almansa obrirà el seu nou projecte: el restaurant Voro, que s’ubicarà a Park Hyatt Mallorca(Canyamel), concretament a la Plaça de la Torre del ressort hoteler.

Ho fa després de tancar la seva etapa al restaurant Argos, del hotel La Goleta de Mar del Port de Pollença, on va ser guardonat amb una Estrella Michelin durant les edicions de 2017, 2018 i 2019, a més d’altres guardons com Cuiner de l’Any 2018 per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears i Cuiner de l’Any a Alimentaria 2018.

El nom del restaurant Voro prové de la paraula llatina devoro que significa devorar, engolir, menjar àvidament. Salazar defineix la seva cuina com a lliure, jove, arriscada i moderna, per gaudir amb els 5 sentits. Hi trasllada tot el seu equip format per María Cano (segona de cuina), Mario Wolgast (cap de sala) i Sela Priego (pa i pastisseria).