Can Picafort acull la sisena edició de la Fira de l’Esport Nàutic el proper dia 2 de juny. Es tracta d’una fira única a Mallorca, carregada de propostes i en la qual s’hi poden provar activitats nàutiques i aquàtiques gratuïtament.

En el marc de la Fira, també s’hi celebren les Jornades Gastronòmiques del Calamar i Marinera, on els restaurants i bars ofereixen diferents plats els dies 1 i 2 de juny de 2019. En aquest sentit s’han organitzat diferents propostes.

Dia 1,a les 12 hores s’obrirà el recinte gastronòmic de la Plaça Cervantes, i a les 20 hores, Fabián,finalista de MasterChef, oferirà un show cooking a la plaça Cervantes i dirigirà el concurs de tapes amb calamar.

Els restaurants que serviran tapes de calamar i marineres a la plaça Cervantes són
Bistro Mar, Bar Emilio, San Remo, Can Montevideo, La Terracita, Bar Atenas, Picarfort, Chiviteria Sol y Luna, Petit San Remo.

Dia 2 de juny, el recinte gastronòmic s’obrirà a les 11 hores. A més, hi haurà 7 restaurants que oferiran plats i menús especials per a l’ocasió, als seus locals: Restaurante Marisco · Restaurante Crismar · Don Denis Cafeteria Ecu · Es Mollet · Hawaii · El Puerto.

Les activitats que trobareu dia 2 de juny són les següents:

  • 10 – 14 h: Tu pots salvar una vida! Lloc: envelat dels socorristes
  • 10 a 13 h i 16 a 18:30 h:  Tallers d’explicacions bàsiques de vela, navegació i nusos paddle surf, kayak, laser. Per totes les activitats s’han d’apuntar a l’estand del Club Nàutic al Passeig Maritim Lloc: passeig Marítim
  • 12 a 13.30 h i 16.30 a 17:30 h: Activitats de surf. Lloc: passeig Marítim
  • 11 a 12 h i 16.30 a 17:30 h: Sup Paddle. Lloc: passeig Marítim
  • 11:30 a 13:30 h: Rescat de fauna marina. Lloc: A l’envelat de la Fundació al passeig marítim
  • 12 a 13 h i 16 a 17 h: Taller d’aquarel·les. Lloc: A la carpa d’APIMA