/

José L. Ferrer presenta les anyades que treu al mercat aquest 2022

La línia Ferreret, feta amb varietats autòctones, i el vi Pep Perico són les novetats d'enguany

El celler José L. Ferrer de Binissalem va presentar dilluns 25 d’abril les anyades que treu al mercat aquest 2022. Per aquest motiu, va obrir les portes de les seves instal·lacions als clients del sector de la restauració el dilluns 25 d’abril. La zona triada va ser es Cós, l’antiga zona del celler on se celebren esdeveniments i reunions entre les vinyes.

Després d’uns anys complicats per a tots, el celler no ha aturat de fer feina per oferir uns vins de qualitat i, també, accessibles econòmicament per a tots els públics. En total, s’hi varen poder degustar els més de vint vins que comercialitza el celler a l’illa: els tradicionals Criança i Blanc de Blancs, Veritas, Pedra i Dues.

Vins Pep Perico i Ferreret
Com a novetat, cal destacar la línia Ferreret, que són vins blancs elaborats 100% amb varietats autòctones de les vinyes de la comarca de Binissalem. En fan de tres castes: els monovarietats Ferreret Mantonegro, Ferreret Giró Ros i Ferreret Moll i el cupatge Ferreret Mantonegro-Callet.

També destacava el vi Pep Perico. Es tracta d’una edició especial limitada en envàs màgnum de les anyades 2000 i 2001 amb què s’homenatja el fundador José L. Ferrer, que era conegut amb el malnom de Pep Perico.

En aquesta ocasió, els amfitrions han estat la quarta generació del celler familiar: Maria, Pepe i Oscar Roses Lambourne, que han conversat amb els convidats mentre sonaven les trompetes de la banda de swing Monkey Doo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat