/

La cuina de quaresma a Menorca

Dia 18 de febrer, a les 12 hores, el Bar Calós de Ciutadella de Menorca acollirà l'activitat titulada La cuina de la corema a Menorca

El Bar Calós de Ciutadella acull una acte amb el cuiner Tomàs Cano i l’expert Bep Al·lès 

Dia 18 de febrer, a les 12 hores, el Bar Calós de Ciutadella de Menorca acollirà l’activitat titulada La cuina de la corema a Menorca. Hi participaran, l’expert i gastronòm Bep Al·lès, qui parlarà sobre la cuina d’aquests dies. L’acte comptarà amb el show cooking del cuiner Tomàs Cano, delegat d’ASCAIB a Menorca, qui prepararà una panadera d’espàrecs i bacallà. Una proposta ben interessant i ben adequada al temps que vivim segons el calendari cristià.

Activitats a Alaior

D’altra banda, dia 16 de febrer, de 19 a 20.30 hores, tendrà lloc la xerrada de Tian Orfila sobre Embotits Trebalúger. Hi haurà una demostració gastronòmica i un tast d’un arròs melós amb botifarró i carxofes, que cuinarà expressament Lídia Barber, xef de l’Hotel Rural Binigaus Vell. L’activitat es farà a l’aula de cuina Antoni Cardona, del supermercat de la cooperativa San Crispín al polígon d’Alaior.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat