L’entitat, pionera a l’Estat, agrupa cuiners i rebosters vegans

Un grup d’una quinzena de cuiners i rebosters de Mallorca han creat l’associació Vegan Chefs. L’entitat, que es va presentar el dilluns 26 de novembre al restaurant Moss del passeig Marítim de Palma, és la primera d’aquestes característiques a tot l’Estat, segons va comentar Victòria Frontera, presidenta de l’associació.

Frontera també va comentar que l’objectiu de Vegan Chefs és acostar al públic la cuina vegana, que va molt més enllà de patates bullides i ensalades. Per això, obren les portes als professionals de la restauració perquè els consultin com poden adaptar les cartes de cafeteries i restaurants als vegans, és a dir, a les persones que no mengen aliments d’origen animal, “una tendència, al seu parer, que cada vegada suma més adeptes”.

A més de Victòria Frontera, la junta directiva de Vegan Chefs està formada per Serena Sirini (de la pastisseria Mrs Sweet, de Lloseta), Alícia Mir i Beverley Pugh (cuinera i propietària de Vegan & Raw, de Palma).