Descobrim en Víctor Castillo, un amant de la cuina i tot el que l’envolta. És l’autor del blog ‘Pumuky a la Cuina‘, un espai que ret homenatge al follet televisiu que als anys 80 protagonitzà una sèrie d’animació infantil.

Què és el que més t’agrada de cuinar? 

Em relaxa i em desestressa molt de la rutina diària i els mals rotllos que pugui tenir. I la satisfacció que la recepta que estàs fent et surti, és meravellosa.

“CUINAR EM RELAXA I EM FA DEFUGIR DE LA RUTINA DIÀRIA I ELS MALS ROTLLOS”

Que t’agrada més preparar el menjar o degustar-lo?

DifÍcil decisió, m’encanta preparar-ho i que la gent per la qual ho cuino s’ho mengi de gust, però és que degustar-lo és la bomba!

El teu ingredient favorit?

Justament l’ingredient de la proposta del concurs Mossegades del mes de maig: l’arròs. És un dels ingredients que més m’agraden, podria menjar-ne en qualsevol de les seves variants… paella, risotto, arròs caldós, arròs negre, arròs a la cubana, arròs tres delícies, arròs amb xocolata, per descomptat… no em cansaria!

Com va nèixer el teu blog?

Com crec que neixen la majoria de blogs de cuina, per una necessitat/comoditat de tenir totes aquelles receptes que tens emmagatzemades i poder-les consultar sempre que vulguis, de manera fàcil, i compartir-les amb tothom a qui li puguin interessar.

Quin paper juga la teva parella en la teva passió per la cuina?

La meva parella és una mica enemiga de la cuina, no perquè no sàpiga cuinar, sinó perquè no és un tema gaire motivador per ella. Però sense la seva paciència quan em fico durant hores a al cuina, a escriure les receptes, buscar-ne de nova, fent experiments… no ho podria fer!

Ens sembla que t’agrada el cinema, ens recomanes una pel·lícula gastronòmica?

M’encanta el cinema! Us recomano Fuera de carta i, tot i ser infantil, Ratatouille.

Tens cap llibre de capçalera de cuina que ens vulguis recomanar?

Com últimament tinc una mica de dèria pel pa, us recomano Hecho a mano de Dan Lepard, un llibre molt recomenable.

“UN CONSELL PER ALS QUE COMENCEN A CUINAR: PACIÈNCIA, ESTIMACIÓ I IL·LUSIÓ”

Pots donar algun consell per als que comencen a cuinar?

Paciència, que les coses no sempre surten a la primera, i que li posin estimació a la cuina i il·lusió, que és l’únic que fa falta, la resta ve tot sol.

__________

Recordau que podeu participar amb la vostra recepta d’amanides del concurs Mossegades mes de juny de 2013, aquí.