/

La Mostra de Cuina de les Illes Balears se celebrarà del 29 de febrer al 3 de març

Durant la presentació s'ha duit a terme un showcooking i degustació d'arrossos que ha elaborat el xef Kike Martí

La Mostra de Cuina de les Illes Balears és una fira gastronòmica amb producte local que se celebra els dies 29 de febrer, 1, 2 i 3 de març en el Parc de Sa Feixina dins el marc de la Diada de les Illes Balears organitzada pel govern de les Illes Balears.

Les dates de la nova edició s’han donat a conèixer aquest migdia a FITUR amb motiu de la Fira Internacional de Turisme, a l’estand de Trasmed, patrocinador principal de l’esdeveniment.

La Mostra oferirà la millor gastronomia de les nostres illes i comptarà amb la presència d’establiments de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera que serviran al públic diferents plats típics de la cultura culinària balear.

A més, durant la Mostra de Cuina de les Illes Balears també hi haurà showcookings, diferents classes magistrals de cuina i cocteleria, música i activitats infantils, oci i cultura per a tots els públics.

Showcooking a càrrec de Kike Martí
Durant la presentació s’ha duit a terme un showcooking i degustació d’arrossos que ha elaborat el xef Kike Martí, propietari d’Arrózame, mestre arrosser d’Espanya i membre de la Selecció Espanyola de Cuina de Competició.

Trasmed, patrocinador oficial de l’esdeveniment gastronòmic
La naviliera espanyola del Grup Grimaldi es converteix per segon any consecutiu en patrocinador oficial de l’esdeveniment. Per Antoni Martorell, director General d’AgènciaCom, organitzadors de l’esdeveniment gastronòmic, el suport de Trasmed “és important per a la Mostra perquè ajuda a difondre l’excel·lència del producte balear per tota la Mediterrània”.

Per a Miguel Pardo, director de Relacions Institucionals del Grup Grimaldi a Espanya, i patrocinador principal de l’esdeveniment, aquesta aposta per la gastronomia “és un dels compromisos de Trasmed, ja que és important per a nosaltres unir la cultura i la gastronomia de les destinacions que operem i poder apropar el producte local de les Balears tant als nostres vaixells com atraure els visitants de la península que coneguin la meravellosa cuina de les Illes”.

Patrocinadors i col·laboradors
La Mostra de Cuina de les Illes Balears, organitzat per AgenciaCom, Trui i el govern de les Illes Balears, compta amb el patrocini principal de Trasmed; Mahou i Coca-Cola com a patrocinadors; José Luis Ferrer, Antonio Nadal Destil·leries, Restauración Mallorca CAEB, Menorca Restauració, Café Rico, Harinas de Mallorca i Fires i Festes com a col·laboradors; i Mallorcadiario.com i Ràdio Mallorca Cadena SER com a mitjans oficials.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat