La Mostra de Cuines de Calvià continua el divendres 16 d’abril amb 9 menús més. Els restaurants protagonistes de la zona II es troben a PalmanovaMagaluf Son Ferrer.

Els àpats se serviran només a migdia al local, per mor de la situació generada per la covid-19, però la majoria de participants ofereixen l’opció de menú de vespre per endur a casa.  També podeu demanar si fan menú apte per a celíacs, per a infants i/o vegà.

Els restaurants participants a la Mostra de Cuines de Calvià de dia 16 d’abril i els menús que hi ofereixen són els següents:

TRATTORIA DA BRUNO – C/ Roses Bermejo, 24 LC. 1 (Palmanova)
Reserves: 646 153 988

  • Primer: Rotllet de bresaola amb cremós de formatge de cabra, ruca i vinagreta balsàmica
  • Segon: Espaguetis alla puttanesca (anxoves, tàperes, olives negres i salsa de tomàtiga)
  • Postres: Cubs de pannacotta de xocolata i vainilla
  • Beguda: Aigua amb i sense gas, copa de vi blanc, negre i rosat, cervesa, refresc o sucs

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

NO STRESS WINE&PROSECCO – Passeig del mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 772 732

  • Primer: Flam de patata i carabassí amb fondue de formatge parmesà
  • Segon: Paccheri alla genovese (pasta clàssica napolitana amb carn estofada a baixa temperatura amb crema de ceba)
  • Postres: Crostata de fruita amb gotes de crema de festuc
  • Beguda: Copa de vi, copa de cervesa o refresc

Preu: 14 €

 

RESTAURANTE POLIDEPORTIVO MAGALUF – Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753

  • Primer: Caldereta de peix i llamàntol
  • Segon: Rellom de vedella al Porto amb salsa de tòfones i patata gratinada
  • Postres: Tiramisú amb fruits del bosc
  • Beguda: Aigua i vi

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

BUFFALO TEX MEX – Av. Cas Saboners, 2 (Palmanova)
Reserves: 674 185 109

  • Primer: Rotlles mixtos de salmó i alvocat
  • Segon: American ribs amb patates especiades
  • Postres: Pastís banoffee amb gelat de vainilla
  • Beguda: Aigua, canya o copa de vi

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

RESTAURANTE EL SALMÓN – Cala Blanca, 10 (Palmanova)
Reserves: 699 306 610 – 971 680 010

  • Primer: Musclos a la marinera
  • Segon: Stroganoff de pollastre
  • Postres: Creps farcides de gelat amb salsa de xocolata calenta
  • Beguda: Triau entre: aigua, refresc, copa de vi o cervesa

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

MESÓN SON FERRER – Mussol, 4 (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978

  • Primer: Canelons casolans de pollastre de pagès amb panses, pinyons i espinacs
  • Segon: Espatla de xot rostida al forn de llenya segovià amb patató de Sa Pobla
  • Postres: Púding casolà d’ensaïmada mallorquina i xocolata fondant
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 16 €

 

RESTAURANTE CASA GARCÍA’S – Greco, 6 (Magaluf)
Reserves: 971 130 089

  • Primer: Frit de marisc
  • Segon: Galtes de porc ibèric amb salsa
  • Postres: Gató amb gelat d’ametla
  • Beguda: Aigua i una copa de vi o canya

Preu: 14 €  (amb opció de menú de vespre per endur)

 

TAYLOR’S COCKTAIL BAR – Duc d’Estremera, 14 (Palmanova)
Reserves: 650 874 869

  • Primer: Quesadillas de pollastre amb verdures i guacamole
  • Segon: Costella de porc cuinada a baixa temperatura amb salsa BBQ o mel i mostassa amb panotxa de blat de moro i patató
  • Postres: Banoffee
  • Beguda: Refresc, canya, copa de vi o aigua

Preu: 16 €  (amb opció de menú de vespre per endur)

 

MY THAI – Paseo del mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 680 682

  • Primer: Rotlle de primavera
  • Segon: Pollastre amb curri panang amb verdures i brots de bambú amb llet de coco
  • Postres:Pastís de pastanaga
  • Beguda: Copa de vi o cervesa i aigua

Preu: 14 €