Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Mostra de Cuines de Calvià continua el divendres 16 d’abril amb 9 menús més. Els restaurants protagonistes de la zona II es troben a PalmanovaMagaluf Son Ferrer.

Els àpats se serviran només a migdia al local, per mor de la situació generada per la covid-19, però la majoria de participants ofereixen l’opció de menú de vespre per endur a casa.  També podeu demanar si fan menú apte per a celíacs, per a infants i/o vegà.

Els restaurants participants a la Mostra de Cuines de Calvià de dia 16 d’abril i els menús que hi ofereixen són els següents:

TRATTORIA DA BRUNO – C/ Roses Bermejo, 24 LC. 1 (Palmanova)
Reserves: 646 153 988

  • Primer: Rotllet de bresaola amb cremós de formatge de cabra, ruca i vinagreta balsàmica
  • Segon: Espaguetis alla puttanesca (anxoves, tàperes, olives negres i salsa de tomàtiga)
  • Postres: Cubs de pannacotta de xocolata i vainilla
  • Beguda: Aigua amb i sense gas, copa de vi blanc, negre i rosat, cervesa, refresc o sucs

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

NO STRESS WINE&PROSECCO – Passeig del mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 772 732

  • Primer: Flam de patata i carabassí amb fondue de formatge parmesà
  • Segon: Paccheri alla genovese (pasta clàssica napolitana amb carn estofada a baixa temperatura amb crema de ceba)
  • Postres: Crostata de fruita amb gotes de crema de festuc
  • Beguda: Copa de vi, copa de cervesa o refresc

Preu: 14 €

 

RESTAURANTE POLIDEPORTIVO MAGALUF – Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753

  • Primer: Caldereta de peix i llamàntol
  • Segon: Rellom de vedella al Porto amb salsa de tòfones i patata gratinada
  • Postres: Tiramisú amb fruits del bosc
  • Beguda: Aigua i vi

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

BUFFALO TEX MEX – Av. Cas Saboners, 2 (Palmanova)
Reserves: 674 185 109

  • Primer: Rotlles mixtos de salmó i alvocat
  • Segon: American ribs amb patates especiades
  • Postres: Pastís banoffee amb gelat de vainilla
  • Beguda: Aigua, canya o copa de vi

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

RESTAURANTE EL SALMÓN – Cala Blanca, 10 (Palmanova)
Reserves: 699 306 610 – 971 680 010

  • Primer: Musclos a la marinera
  • Segon: Stroganoff de pollastre
  • Postres: Creps farcides de gelat amb salsa de xocolata calenta
  • Beguda: Triau entre: aigua, refresc, copa de vi o cervesa

Preu: 16 € (amb opció de menú de vespre per endur)

 

MESÓN SON FERRER – Mussol, 4 (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978

  • Primer: Canelons casolans de pollastre de pagès amb panses, pinyons i espinacs
  • Segon: Espatla de xot rostida al forn de llenya segovià amb patató de Sa Pobla
  • Postres: Púding casolà d’ensaïmada mallorquina i xocolata fondant
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 16 €

 

RESTAURANTE CASA GARCÍA’S – Greco, 6 (Magaluf)
Reserves: 971 130 089

  • Primer: Frit de marisc
  • Segon: Galtes de porc ibèric amb salsa
  • Postres: Gató amb gelat d’ametla
  • Beguda: Aigua i una copa de vi o canya

Preu: 14 €  (amb opció de menú de vespre per endur)

 

TAYLOR’S COCKTAIL BAR – Duc d’Estremera, 14 (Palmanova)
Reserves: 650 874 869

  • Primer: Quesadillas de pollastre amb verdures i guacamole
  • Segon: Costella de porc cuinada a baixa temperatura amb salsa BBQ o mel i mostassa amb panotxa de blat de moro i patató
  • Postres: Banoffee
  • Beguda: Refresc, canya, copa de vi o aigua

Preu: 16 €  (amb opció de menú de vespre per endur)

 

MY THAI – Paseo del mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 680 682

  • Primer: Rotlle de primavera
  • Segon: Pollastre amb curri panang amb verdures i brots de bambú amb llet de coco
  • Postres:Pastís de pastanaga
  • Beguda: Copa de vi o cervesa i aigua

Preu: 14 €