/

La Mostra de Cuines de Calvià aterra a Palmanova i Magaluf

Tendrà lloc els dies 21, 22 i 23 d'abril i hi participen un total de 13 restaurants

La Mostra de Cuines de Calvià torna amb força aquest mes d’abril. Per això, 13 restaurant oferiran menús especials i suculents.  Els dies 21, 22 i 23 d’abril aterra a les poblacions de Palmanova i Magaluf.

La darrera sessió tendrà lloc els dies 28 al 30 d’ abril als pobles de Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.

Els restaurants de Palmanova i Magaluf ofereixen els menús següents del 21 al 23 d’abril:

 

Restaurant My Thai 

Passeig del Mar, 12 (Palmanova)
Reserves: 971 680 682

  • Entrant: Rotlle de primavera
  • Plat principal: Pollastre amb curri vermell, llet de coco, pinya i verdures
  • Postres: Pastís de pastanaga
  • Beguda: 1 copa de vi, de cava, cervesa o aigua

Preu: 18 €

Restaurant Ciro’s

Passeig del Mar, 3 (Palmanova)
Reserves: 971 681 052

  • Entrant: Canelons farcits de marisc i bolets amb beixamel de marisc i llet de coco
  • Plat principal: Lluç de palangre a la koskera
  • Postres: Tiramisú d’ensaïmada mallorquina
  • Beguda: Canya, refresc, copa de vi Rioja o aigua

Preu: 18 €

Restaurant el Mundo

Pinada, 2, Lc. 8 (Magaluf)
Reserves: 971 681 280

  • Entrant: Musclos a la marinera
  • Plat principal: Xot al forn a l’estil El Mundo
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Copa de vi, canya, refresc o copa de sangria (una x persona)

Preu: 18 €

Bondi Beach Magaluf

Carrer de la Caravel·la, 7  (Magaluf)
Reserves: 637 635 310

  • Entrant: Crema de carabassa
  • Plat principal: Cruixent cansalada ibèrica confitada amb patató
  • Postres: Gató de festuc amb gelat d’ametlles
  • Beguda: Refresc, cervesa o copa de vi

Preu: 18 €

Oceans Restaurant

Plaça Jack Sasson (Magaluf)
Reserves: 618 190 324

  • Entrant: Tiradito de tonyina vermella fumada a l’estil nikkei
  • Plat principal: Pilotes de vaca madurada damunt cremós de castanyes i bolets de temporada
  • Postres: Pannacotta de fruita de la passió
  • Beguda: Copa de vi, cervesa, aigua o refresc

Preu: 18 €

Restaurant Las Palmeras by La Ópera

Avinguda de Magaluf, 4 (Magaluf)
Reserves: 971 757 956

  • Entrant: Cornet de cebiche d’orada i focaccia amb ’nduja calabresa i formatge de cabra
  • Plat principal: Risotto de bolets amb crema de parmesà i presa de porc ibèric
  • Postres: Pannacotta de cafè
  • Beguda: Copa de vino, canya o aigua

Preu: 18 €

Restaurant Udon

Av. Magaluf, CC Momentum, Lc. 15 (Magaluf)
Reserves: 971 690 829

  • Entrant: Ika Tempura
  • Plat principal: Corral Chicken Yakisoba
  • Postres: Binomi de gelat
  • Beguda: Aigua, refresc, copa de vi o canya

Preu: 16 €

Restaurant El Balcón

Carrer del Contraalmirall Pou, 2 (Magaluf)
Reserves: 675 182 069

  • Entrant: Parmigiana d’albergínies o vitello tonnato
  • Plat principal: Ravioli amb salsa de tòfona o penne al fumè
  • Postres: Pannacotta amb fruites vermelles
  • Beguda: Refresc, canya o copa de vi

Preu: 16 €

Restaurant Titànic

Carrer del Contraalmirall Riera, Lc. 8 (Magaluf)
Reserves: 635 595 548

  • Entrant: Musclos amb salsa marinera o frit mallorquí
  • Plat principal: Stroganoff de pollastre acompanyat d’arròs basmati i patates fregides o salmó amb taronja acompanyat de verduretes de temporada
  • Postres: Crema catalana o tiramisú casolà
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc

Preu: 18 €

Restaurant St. Lorenzo Tapas

Carrer de la Marina, 1. Lc.6. Playa Son Matias (Palmanova)
Reserves: 646 647 632

  • Entrant: SENSE GLUTEN. Farcellets de carabassí amb tempura, farcits de pastanaga, ceba vermella caramel·litzada, portobel·los i formatge amb salsa d’anguila
  • Plat principal: SENSE GLUTEN. RAVIOLIS DEUX COULEURS: Raviolis casolans farcits de xampinyons, ceba i salsa de bolets trufada, i raviolis casolans amb tinta de calamar farcits de gambes, pebres del piquillo, ceba, all i crema de formatge, banyats amb salsa de sàlvia a l’estil meunière i formatge
  • Postres: SENSE GLUTEN. Bescuit francès de xocolata 100 % cacau amb mango deshidratant i herba-sana, acompanyat amb gelat de vainilla i ametla
  • Beguda: Triar: aigua, refresc, copa de vi, cervesa amb o sense gluten

Preu: 17 €

Restaurante Casa García’s

Carrer del Greco, 6, Lc. 3 (Magaluf)
Reserves: 971 130 089

  • Entrant: Frit de peix
  • Plat principal: Galtes de porc ibèric amb pedro ximenes
  • Postres: Flam de coco
  • Beguda: 1 copa de vi, 1 canya o aigua

Preu: 18 €

Restaurant El Gordito

Carrer Blanc, 5 (Magaluf)
Reserves: 603 475 360

  • Entrant: Ensalada de la casa
  • Plat principal: Ossobuco a la milanesa
  • Postres: Bunyols El Gordito
  • Beguda: Cervesa / vi / aigua / cafè

Preu: 18 €

Restaurant Poliesportiu Magaluf

Carrer del Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753

  • Entrant: Ensalada de formatge de cabra
  • Plat principal: Filet de vedella amb pebre i patata gratinada amb saltat de xampinyons i pastanagues
  • Postres: Pannacotta amb fruites del bosc
  • Beguda: Aigua i vi

Preu: 18 €

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat