/

La ruta De Tapes amb Rosa Blanca acaba diumenge

La tapa i la cervesa tenen un preu especial de 3,95 euros

Un total de 42 bars i restaurants de Palma participen a la quarta edició de la ruta De Tapes amb Rosa Blanca. La proposta culinària va començar el 26 d’octubre i acaba el diumenge 5 de novembre.

Cada tapa juntament amb la cervesa té un preu especial de 3,95 euros, de manera que és una bona ocasió per assaborir mossegades saboroses, originals arrelades a Mallorca o a la Illes Balears, ja que les tapes han de tenir producte local. De fet, a l’acte hi va participar la Catalina Pons, cuinera d’Els Fogons de Plaça, la botiga de menjar per endur de referència de Bunyola, que parlà de la importància del producte fresc i quilòmetre zero.

La presentació va tenir lloc al casal Can Balaguer de Palma. Ferran Hidalgo, representant de la marca Rosa Blanca, va destacar que aquesta ruta “és original perquè les tapes són úniques des del punt de vista gastronòmic i reivindiquen una proposta gastronòmica creativa que reforça la tradició i el bon gust.

L’acte de presentació va comptar amb el suport de Javier Bonet, tinent de batle de Turisme i Restauració de l’Ajuntament de Palma, qui va subratllar que el Consistori “aposta clarament per donar tot el suport a una oferta gastronòmica i de restauració que sigui sinònim d’excel·lència i qualitat”.

Algunes de les propostes que trobareu a la ruta:

Es Trasto
Plaça de la Porta Pintada, 8
De dimecres a dilluns, de 14 a 16 h i de 19 a 21 h
Croqueta Trasto: Croqueta de cheddar, botifarró coent i xili de Jalapa rostit, pico de gallo i maionesa de sriracha

Mercat Negre
Mercat de l’Olivar, parada 6A
De dimarts a dissabte, d’11 a 15 h
Sexy Fig: Figa farcida de verat fumat i essència de sobrassada

Molta Barra
C. del Pes de la Farina, 12 · 971 075 767
Dilluns, dimecres, dijous, divendres i dissabte, de 19.30 a 23.30 h
Xupa mel i mango: Xupa-xup farcit de sobrassada i formatge de Maó sobre una base de chutney de mel i mango

Munay
C. de l’Arxiduc Lluís Salvador, 4 · 677 321 718
De dilluns a divendres, de 13 a 15 h; de dilluns a dijous, de 20.30 a 22 h
Causa acevichada: Causa limenya amb ceviche de llampuga

Quina Creu
C. de la Corderia, 24
971 711 772
De dilluns a diumenge, de 18 a 23.30 h
Com una cabra: Bao amb porc confitat, sobrassada i mel sobre compota de poma i formatge de cabra gratinat.

Santa Restaurant
Carrer de la Fàbrica, 18
De dilluns a diumenge, de 19.30 a 22.30 h
Sardina fumada, fondue de tomàtiga i cremós de formatge de Maó sobre torrada de pa de vidre

WTF
Pl. del Mercadal, 7
De dilluns a dissabte, de 18 a 21 h
Tapa Rafi: Patató mallorquí amb maionesa de sobrassada

Amayó Pizzeria
Carrer de Julià Álvarez, 3
De dilluns a diumenge, de 13 a 21 h; dimarts, tancat
ANTOjo 2.0: Cruixent de formatge mallorquí Grimalt, melmelada de sobrassada i alfàbrega cristal·litzada

Bar Flexas
Carrer de la Llotgeta, 12
De dimarts a dissabte, de 19.30 a 23.30 h; divendres i dissabte, de 13 a 15.30 h
Llampuga de matança: Escabetx de llampuga amb pa fregit de xeixa i escuma de sobrassada de matança

Ben Trempat
Pl. de Llorenç Bisbal, 3A
De dimarts a divendres, de 12.45 a 15.30 h i de 20 a 21.45 h
Mossegada balear: Gyoza d’albergínia, sobrassada i mel, teula de formatge de Maó i aire de romaní

Bocalto
Pl. de Weyler, 8
De dilluns a diumenge, de 12 a 22 h
Porquejar: Brioix farcit de porc, trempó i salsa de formatge de Maó

Café a Tres Bandas
Pl. de Barcelona, 20
De dimarts a dissabte, de 19 a 23 h
Ous romputs amb cruixent de camallot: Ous romputs de guàtlera sobre patates fregides casolanes, camallot cruixent i emulsió d’oli de pebre vermell de la Vera

Castro’s Olivar
Mercat de l’Olivar, parades 6C, 7ABC i 8A
De dimarts a dissabte, d’11.30 a 15.30 h
Spicy llampuga: Tàrtar de llampuga, pico de gallo i maionesa de xili habanero

Diecisiete Grados
Carrer de la Fàbrica, 12
De dimarts a diumenge, de 13 a 13.30 h; de dimecres a dissabte, de 20 a 23 h
Alberporc: Albergínia arrebossada amb Quely farcida de sobrasada de porc negre i maionesa de tap de quartí

El Bandarra
Carrer de Can Brondo, 5
De dimarts a dijous, de 19.30 a 22.30 h; divendres i dissabte, de 13 a 15.30 h i de 19.30 a 22.30 h
Dimsum de bacallà: Dimsum de bacallà ajoarriero i escuma de patata, poma confitada i cruixent de patata.

Fervor
C. dels Hostals, 4
De dilluns a diumenge, de 13 a 22 h. Només servei a la barra
Gamba cruixent: Gamba llagostinera embolicada amb kataifi cruixent, allioli suau i sweet chili

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat