/

Laccao presenta un nou format i una campanya publicitària amb errades

A més, impulsa nous talents de l'illa com la cantant Aina Tramullas, la professora de fotografia Marina Cànovas i els influenciadors Antoni Guiscafrè i Hugo Obrador

La beguda de llet més popular de Mallorca, Laccao, acaba d’estrenar un nou format. Es tracta d’un tassó ideal per emportar i continuar endolcint els dies de més calor. Així, aquest nou envàs s’afegeix als de botella petita de vidre, de bric (petit i gros) i d’ampolla de plàstic.

A més de la presentació d’aquest nou envàs, Laccao ha creat una campanya publicitària per a l’estiu. Justament, però, l’han feta amb errades. La frase que han escrit a diverses tanques d’arreu de l’illa diu: ‘Aquí la llet amb cacau es nom Laccao’. Com explica el professor Gabriel Bibiloni al seu compte de Twitter, el verb ‘nòmer’ només es pot aplicar a persones; per tant, la frase hauria de ser: ‘Aquí, la llet amb cacau es diu Laccao‘ o ‘Aquí, la llet amb cacau és Laccao‘.

Així, l’errada és que han fet una traducció literal del castellà i han pronominalitzat el verb nòmer, que no duu el pronom reflexiu ‘es’ (Jo nom Antònia).

També hi ha una errada al nou envàs, on han escrit ‘Mayorca’, en lloc de ‘Mallorca’.

Tot i això, cal destacar la campanya que Laccao està fent a les xarxes amb artistes i influenciadors de Mallorca, com ara la cantant Aina Tramullas, els creadors de contingut Antoni Guiscafrè i Hugo Obrador i la professora de fotografia Marina Cànovas, en què a més de donar-se a conèixer, impulsa els nous talents de l’illa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laccao (@laccaomallorca)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laccao (@laccaomallorca)

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat