La terrassa superior de l’hotel Sant Francesc de Palma es convertirà en Coca Toneta, el nou espai culinari de la xef Maria Solivellas, qui s’encarrega de crear i supervisar l’oferta culinària d’un dels roof top més interessants de la ciutat, en col·laboració amb Alvar Albaladejo, el nou xef executiu de Quadrat, el restaurant de l’hotel, per oferir una nova proposta gastronòmica, informal i fresca.

El nou restaurant continua la filosofia de La Coqueria, el restaurant que Maria Solivellas i Katjia Katja Whör varen idear l’any 2014 al Mercat de Santa Catalina de Palma, però que va haver de tancar poc temps després.

A la terrassa de la piscina de l’Hotel Sant Francesc, s’hi serviran coques, ensalades i altres propostes basades en el producte local i de temporada. S’inaugura dia 16 de maig, i obrirà cada vespre dels mesos de maig a octubre, de 19 a 23.30 hores.

Després d’un any de converses amb Maria Solivellas i diverses visites a Ca na Toneta, la família Soldevila Ferrer, propietària de l’hotel, es va decidir a apostar per un concepte diferent, divertit i autèntic que també va seduir a Miguel García Feliz, director de l’hotel.

Fotos: Bartomeu Sastre