Un espai únic, amb vistes a la badia de Palma i una variada oferta gastronòmica carta

Des de la seva obertura a l’abril de 2014, OD Port Portals s’ha convertit en un hotel de referència de la sempre cosmopolita Mallorca. La seva immillorable localització enfront de la marina més exclusiva de la capital, una arquitectura sòbria però elegant, un disseny cuidat en cadascuna de les habitacions i l’atenció i qualitat de tots els serveis fan de l’hotel la millor opció per a qualsevol hoste durant les caloroses nits d’estiu que encara han d’arribar.

La terrassa de l’estiu

OD Sky Bar és un espai únic que acollirà també les Sunset Club Sessions durant tot l’estiu, on els amants de la música tenen la seva cita obligada: Bona música de la mà dels millors DJ, una extensa carta de begudes i còctels i com a teló de fons, les privilegiades vistes de la badia de Palma.

A més, cada divendres durant tot l’estiu OD Sky Bar es convertirà en l’epicentre balear amb la festa Sintillate, emblemàtic esdeveniment illenc que abans es celebrava a Pachá i que ara canvia d’ubicació en exclusiva per a l’hotel.

Nou restaurant On Top

A l’extensa oferta de l’hotel, aquest estiu s’hi suma l’obertura de l’exclusiu restaurant anomenat On Top. Amb un espai ideat per únicament 30 comensals, el restaurant reunirà tots els valors de la cadena OD Hotels. Exclusivitat, sofisticació i servei impecable es veuran reflectits en la seva carta de caràcter balear i detalls de la cuina oriental. Per exemple, podem començar amb un tiradito de peix mallorquí amb fruita de temporada, per seguir amb un thai de curri vermell amb pollastre i arròs gessamí, i acabar amb un delicat gató amb gelat d’ametlla. Serà una experiència única.

El restaurant estarà obert només en servei de sopar, cada dia (excepte dimecres de juliol i agost), de 20 a 23 h del vespre ininterrompudament. Es recomana fer una reserva el més aviat possible per poder gaudir de l’espectacular cuina de fusió aquest estiu.

Si us estimau més una vetllada més informal, OD Hotels també ha dissenyat una acurada carta de tapes i refrigeris per gaudir en l’OD Sky Bar durant el vespre, i durant tot el dia a qualsevol espai de l’hotel.

El OD Sky Bar també és un lloc ideal per celebrar un esdeveniment privat i convertir la vetllada en un moment màgic en el millor escenari possible.

Mexican Dinner

A més, per als amants de les micheladas i el pico de gallo, la terrassa de la piscina oferirà el seu Mèxic Dinner cada dimecres des del 28 de juny fins al 13 de setembre.

Des de la seva obertura, l’hotel de disseny OD Port Portals s’ha convertit en un dels epicentres de la vida mallorquina gràcies al seu disseny cosmopolita i una privilegiada ubicació, a prop de la luxosa marina de Portals Nous i envoltat d’excel·lents restaurants, bars i les boutiques més exclusives.

Per reserves del restaurant On Top del OD Sky Bar: 971 67 59 56 odportportals@od-hotels.com