El primer acte culinari destacat de la temporada ja és aquí. A les acaballes de l’estat d’alarma declarat per la covid-19, els cuiners Lluís Got Javier Hoebeeck protagonitzaran un sopar a quatre mans el divendres 19 de juny al restaurant Villa Luisa del Port de Sóller, organitzat per Gastroevents. 

La cita, que començarà a les 20 hores, es titula La primavera al plat i serà una experiència amb la quals els dos xefs diran adéu a la primavera. L’activitat serà tota una experiència gastronòmica, un viatge sensorial a través d’un menú sorpresa creat especialment per a l’ocasió que ha estat concebut per dos dels  cuiners que estan destacant darrerament en el panorama culinari de Mallorca.

El sopar inclou maridatge premium de vins i té un preu de 75 euros. Les places són limitades i les reserves es poden fer al 871 872 177.

  • Lluís Got és el cuiner de Villa Luisa, la casa d’estiueig més antiga del Port de Sóller (1923). Es troba ubicada en una situació privilegiada, a primera línia de mar. L’any 2019 va obrir les portes com a restaurant, un establiment que destaca per oferir producte fresc i de qualitat a través d’una carta variada en què hi destaca el peix, amb un horari que comprèn des del matí fins al vespre.
  • Javier Hoebeeck és el cap de cuina de Fusión 19, un restaurant de referència situat a la Platja de Muro. Hoebeeck va agafar el relleu de Joan Josep Genestar, qui hi va marcar una línia pròpia amb encert a partir del 2013. L’any 2018, Genestar va començar gestionar tots els restaurants de Boulevard, el grup al qual pertany Fusión 19. Per aquest motiu va cedir els fogons a un dels joves que despuntava al seu costat, Javier Hoebeeck.  Allà hi ofereix una creativa i d’autor, amb influències internacionals, des de la cuina basca fins a la japonesa.