/

Lucas Carrusca presenta la nova carta del restaurant Suculenta

Presenta una carta amb influències del Vietnam i de França, amb peix i marisc fresc i de proximitat

El restaurant Suculenta del Port de Sóller ha presentat el nou xef, Lucas Carrusca, i la carta d’estiu nova. Carrusca, que substitueix Guillem Moyà (que actualment viu una temporada de descans) reflecteix en els seus plats una diversitat d’influències culinàries, passant per Vietnam i el Japó, amb l’ús del producte fresc i de Mallorca.

Algunes de les propostes que ha concebut són l’ostra Mignonette, el tàrtar de salmó coent sobre nigiri cruixent, la rosa blanca de gamba vermella de Sóller i vieires (una recepta inspirada en la cuina de carrer del Vietnam), el filet Rossini (un clàssic de la fuina francesa) i la lemon brulee amb gelat de fruits vermells (versió amb llimona de la crème brûlée).

Lucas Carrusca va néixer a l’Argentina i va arribar a Mallorca quan tenia 14 anys, on resideix des de fa 18 anys. De fet, s’ha format com a cuiner a l’institut Guillem Colom Casasnovas de Sóller i ha fet feina en restaurants com Béns d’Avall i Can Quirós, entre d’altres. Va arribar a Suculenta com a segon de cuina l’any 2022 i, amb determinació, ha aconseguit transmetre les seves arrels i experiències culinàries en la creació i elaboració dels plats que formen part de la nova carta d’estiu de Suculenta 2023.

La proposta gastronòmica que ofereix Suculenta Port de Sóller és una cuina mediterrània, oberta al món, amb influències del Vietnam i de França, feta amb productes de proximitat i quilòmetre zero, com ara el peix i el marisc fresc.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat