La cervesera Estrella Damm acaba de presentar l’espot Xefs, un homenatge a l’hosteleria mediterrània en el qual hi participen 42 cuiners de prestigi.

Entre els protagonistes hi apareixen dos xefs mallorquins com són Maca de Castro i Adrian Quetglas, juntament amb altres figures de l’alta cuina com són Carme RuscalledaJoan RocaFina PuigdevallNandu JubanyFerran Albert Adrià, com també el sommelier Josep Roca i el pastisser Jordi Roca, a més de Dabiz Muñoz i Rodrigo de la Calle, entre altres.

L’anunci comença amb la veu en off de Joan Roca, qui diu que han pres les mesures necessàries i que, “quan ens ho han demanat, hem tancat”. Per la seva banda, Albert Adrià apunta que continuaran fent el mateix “que ens ha convertit en la millor gastronomia del món“.

També apunten que es comprometen a continuar treballant amb els productors locals i fent feina de sol a sol… perquè el seu ofici no és només “el seu mitjà de vida, és una manera de viure”. L’encarregat de dirigir l’anunci és el cineasta Alberto Rodríguez, juntament amb el creatiu Oriol Villar.

El podeu veure a continuació: