Margalida Coll: “El secret és fer-ho tot com si fos per a un mateix”

Margalida Coll Martorell (Selva, 1976). Durant 10 anys (2001-2011) ha estat vinculada a Amadip-Esment, entitat dedicada a millorar la vida i la igualtat d’oportunitats les persones amb discapacitat intel·lectual, on ha impartit cursos de cuina i n’ha estat la directora de l’àrea de restauració. L’any 2012 decidí obrir el seu propi espai, el restaurant Miceli on no atura de sorprendre els amants de la bona gastronomia. Coll és la protagonista dell cicle de la Bona Vida en el qual ensenyarà tècniques i secrets culinaris els dies 10 i 11 de juny, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Allò que

Margalida Coll Martorell (Selva, 1976). Durant 10 anys (2001-2011) ha estat vinculada a Amadip-Esment, entitat dedicada a millorar la vida i la igualtat d’oportunitats les persones amb discapacitat intel·lectual, on ha impartit cursos de cuina i n’ha estat la directora de l’àrea de restauració. L’any 2012 decidí obrir el seu propi espai, el restaurant Miceli on no atura de sorprendre els amants de la bona gastronomia. Coll és la protagonista dell cicle de la Bona Vida en el qual ensenyarà tècniques i secrets culinaris els dies 10 i 11 de juny, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Allò que costa més aprendre en el món de la cuina és…
Tot el que sigui pastisseria, perque tot ha de ser exacte, no hi ha lloc per la improvisació

Què ensenyaràs aquests dos dies de Bona Vida?
Una mostra de la cuina que feim a Miceli, cuina pura de mercat… per això, fins al mateix dia no sabrem què prepararem. Podem avançar que farem dos primers, dos plat principals (un de carn i un de peix) i dues postres.

A qui recomanaries apuntar-se a aquest curs de cuina?
A tothom que vulgui passar una horabaixa coneixent la cuina i tastant bons vins

En cas que només interessi una part del programa, es pot assistir només a una sessió del curs?
I tant! Trobareu més informació si clicau aquí.

D’ençà que obrires el restaurant Miceli, no atures de rebre bones crítiques, tant dels professionals, de qui reberes els Premi Revelació 2012, com dels clients que et visiten. Quin és el secret?
Fer-ho tot pensant que ho fas per tu. Tot és tot: cuinar, l’espai, el servei, comprar la materia prima.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat