/

Menorca celebra les Jornades Gastronòmiques de la Perdiu

Restaurants de l'illa cuinaran aquest ocell de caça, ja sigui en escabetx o amb col

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants adherida a PIME Menorca organitza per cinquè any les jornades gastronòmiques vinculades amb la perdiu. L’esdeveniment tindrà lloc, com ja és habitual, el mateix cap de setmana que se celebra la Fira de la Perdiu de Menorca al recinte firal des Mercadal.

Les Jornades Gastronòmiques de la Perdiu formen part del Calendari de Jornades Gastronòmiques que organitza l’Associació, que promocionen la gastronomia menorquina i el producte local entre residents, visitants i turistes fora de temporada alta.

Les Jornades Gastronòmiques de la Perdiu tindran lloc els dies 10 i 11 de febrer de 2024, i oferiran un plat o menú que inclou la perdiu.

Diversos restaurants especialitzats en l’elaboració de plats amb perdiu com a ingredient principal elaboraran plats tan desitjables com ara la perdiu amb col, la perdiu amb escabetx.

 • Mesón Rias Baixas– Ferreries – Tel.: 971 374 558
  Plat: Perdiu amb col
 • Hotel Jeni & Restaurant –es Mercadal – Tel.: 971 375 059
  Plat: Perdiu amb col
 • Molí d’Es Racó – es Mercadal – Tel.: 971 375 392
  Plat: Perdiu amb col
 • Ca na Pilar– Es Migjorn – Tel.: 971 370 212
  Plat: Perdiu amb escabetx

Aquesta acció s’inclou al programa d’activitats de la pròpia Fira de la Perdiu de Menorca que organitza la Societat de Perdigoters de Menorca. I té la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i PIME Menorca.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat