El cuiner Pep Socies acaba de publicar la seva proposta culinària per a la Nit de Nadal (24 de desembre) i la Nit de Cap d’Any (31 de desembre).

Proposa sopar a casa, en petit comitè, de manera fàcil i ben saborosa amb dos menús que ha concebut per a l’ocasió i que es poden preparar en només uns minutets, sense complicacions.

Menú Nit de Nadal 

  • Brou de gerret i peix roquer, gamba i bulb de fonoll
  • Mousse d’ànec, tomàtiga seca i pa d’espècies
  • Xampinyons, melicotó i farigola
  • Bacallà damunt porro confitat i fruits secs
  • Rellom de vedella, codony i cremós de patata amb romaní
  • Xocolateria
    Reserves fins al 20 de desembre
    Preu: 29 euros

Menú Nit de Cap d’any

  • Crema de llenties, bolets i pernil ibèric
  • Paté, compota de pera i ametla torrada
  • Brandada de lluç i magrana
  • Bacallà, cremós de cèleri, herba-sana i taronja
  • Rellom de vedella, chutney de tomàtiga, ametla torrada i alfabeguera
  • Xocolateria
    Reserves fins al 27 de desembre
    Preu: 29 euros

Les reserves són limitades i s’han de fer al 639424210.