El cuiner Pep Socies acaba de publicar la seva proposta culinària per a la Nit de Nadal (24 de desembre) i la Nit de Cap d’Any (31 de desembre).
Proposa sopar a casa, en petit comitè, de manera fàcil i ben saborosa amb dos menús que ha concebut per a l’ocasió i que es poden preparar en només uns minutets, sense complicacions.
Menú Nit de Nadal
- Brou de gerret i peix roquer, gamba i bulb de fonoll
- Mousse d’ànec, tomàtiga seca i pa d’espècies
- Xampinyons, melicotó i farigola
- Bacallà damunt porro confitat i fruits secs
- Rellom de vedella, codony i cremós de patata amb romaní
- Xocolateria
Reserves fins al 20 de desembre
Preu: 29 euros
Menú Nit de Cap d’any
- Crema de llenties, bolets i pernil ibèric
- Paté, compota de pera i ametla torrada
- Brandada de lluç i magrana
- Bacallà, cremós de cèleri, herba-sana i taronja
- Rellom de vedella, chutney de tomàtiga, ametla torrada i alfabeguera
- Xocolateria
Reserves fins al 27 de desembre
Preu: 29 euros
Les reserves són limitades i s’han de fer al 639424210.