Se celebra el diumenge 4 de novembre, a partir de les 11.30 hores

Puigpunyent reivindica els artesans de la cervesa natural a Mallorca amb la quarta edició de la Mostra de Cervesa Artesana 2018, una gran festa que se celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament el proper diumenge dia 4 de novembre.

Els actes comencen al matí, concretament a les 11.30 hores, amb el passacarrers Boverí, durant el qual els artistes i acròbates del Circ Bover faran un recorregut pels carrers més transitats del poble, des del Pont fins a la Plaça. Aquí és on trobareu les 6 cerveseres arribades de diferents indrets de Mallorca que participen en aquesta edició, Cas Cerveser (Puigpunyent), Brut Bier (Llubí), Sa Forastera (actualment a Alaró), Sullerica (Sóller), Talaiòtica (Felanitx) i Toutatis (Sencelles) de les quals podreu degustar tots els tipus de cerveses que elaboren.

Segons explica Joan Planells, regidor responsable de l’esdeveniment, la cita convida a gaudir de la bona birra feta a Mallorca, però també és una oportunitat per conèixer un municipi viu, en ple contacte amb la natura, un acte que també ajuda a dinamitzar l’economia local.

I com que no es pot concebre una festa sense música, el grup Boc, que ja ha assistit en altres ocasions a la mostra, serà l’encarregat de posar el ritme amb sons aferradissos de neofolk ben animats i engrescadors, a partir de les 12.30 hores.