/

Més de 70 vins i 16 cellers participen en la Nit del Vi a Inca

L'acte, organitzat per Activa't Inca i l'Ajuntament, es durá a terme al Quarter General Luque i els beneficis es destinaran a l'entitat Inca Mallorca Solidària.

El Quarter General Luque acollirà la setena Nit del Vi a Inca, organitzada com cada any en el marc de les Fires per Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca i que es durà a terme el dissabte vinent, dia 21 d’octubre 2023.

La presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau, el batle d’Inca, Virgilio Moreno i la regidora de Fires, Maritxe Fernández, han presentat aquesta setena edició que destaca per reunir 16 cellers mallorquins que presentaran devers 70 vins que podreu tastar aquest dissabte entre les 18 i les 22.30 hores.

Aquesta iniciativa sempre ha tengut un caràcter solidari que es manté i reforça enguany. Així per una part s’ha de destacar que els beneficis de la vetllada es destinaran a l’entitat social Inca Mallorca Solidària que, a més, tendrà una parada amb oferta de tapes a preus populars per als assistents i productes dedicats al vi que elaboren els seus voluntaris.

La vetllada inclou, a més, un concert a càrrec dels músics mallorquins Sebas Garreta i Poli Bauzà. mentre que cor de Dones de Sant Francesc d’Inca serà l’entitat encarregada de fer el Brindis d’Honor.

Les entrades anticipades tenen un cost de 15 euros (20 euros a porta) i ja es poden adquirir en línia a Ticketib (Nit del Vi a Inca 2023). L’entrada inclou una copa commemorativa, accés al recinte amb lliure tast de tots els vins i un descompte de 5 euros per la compra de vi dins del recinte.

La presentació de l’esdeveniment s’ha realitzat el dimecres 18 d’octubre, al Quarter General Luque. Mar Nicolau hi ha explicat que “un any més els cellers s’han implicat en la Nit del Vi, ja que és un dels esdeveniments d’aquest tipus que es fan a l’època de tardor a Mallorca amb més atractiu. A més, aquesta vetllada s’ha convertit en un dels actes referents i dinamitzadors de les fires d’Inca. Per a Activa’t Inca és una ocasió excel·lent per reivindicar que hem d’apostar i defensar pel producte local de proximitat i el vi n’és un exemple extraordinari com també ho són les empreses, els comerços i restaurants d’aquí”.

El batle, Virgilio Moreno, ha exposat que “La Nit del Vi d’Inca s’ha anat consolidant, any rere any, fins a convertir-se en una cita ineludible dins les Fires d’inca. Aquest acte compta amb l’estimació i el reconeixement de molta gent arreu de Mallorca, i cada any atreu milers de persones que s’acosten a la nostra ciutat per participar del tast.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat