Bunyola celebra les festes del patró amb festa grossa

El poble de Bunyola ho té tot a punt per celebrar la festa de Sant Mateu. El trull gros comença divendres amb la Festa Holi, a les 18 hores, i el posterior el pregó a càrrec de l’Escola de Ball de Bunyola, que donarà pas a la revetla de ball de saló i Flower Power.

Ara bé, un dels moments més esperats per a la jovenella serà la Correguda en Roba Interior, que se celebra el dissabte, a les 18.30 hores i que enguany arriba a la 14a edició, una cita on hi haurà premis i molt bon ambient. Una festa que continuarà de nit amb la revetla jove amb els grups Jès!, Madòna, Cirko i DJ Miki.

Teatre, gloses i nit de tapes

Diumenge hi haurà la Diada Castellera a les 19 hores i Teatre, a les 22 h, amb l’obra L’home més fascinant del món. El dimecres vespre, hi haurà combat de gloses, a les 20 hores; i l’endemà, dijous, pujada a l’arbre ensabonat, a les 18 hores, i la Nit de Tapes, que recorrerà els cafès del poble, a partir de les 21.30 hores, un vespre que estarà animat amb la música dels grups locals Marzo/Naile Sosa, Timba Tumbet, Xibiu i Xango Trio.

Els jocs populars, l’animació infantil i la mostra de ball i la ballada marcaran el dia de Sant Mateu, dia 21 de setembre, que clourà amb l’espectacle de focs artificials.

Per a les festes d’enguany, l’Ajuntament de Bunyola ha creat un tassó reciclable que es pot trobar als taulells dels bars els dies de revetla. Val 1 euro, no retornable i el beneficis que se’n treguin seran per finançar urinaris públics, serveis d’ambulàncies, serveis de seguretat i altres despeses.

Consultau el programa complet de les Festes de Sant Mateu 2018