L’Aljub d’Es Baluard acollí dia 20 de febrer la Nit de l’Oli, presentació dels olis d’oliva verge extra de la DO Oli de Mallorca de la campanya 2018-2019.

Aquesta quarta edició va reunir a vint-i-un elaboradors inscrits a la denominació d’origen els quals donaren a conèixer els seus sucs d’oliva als prop de tres centenars de persones que passaren per l’Aljub.

Durant la presentació la DO Oli de Mallorca va lliurar els diplomes de reconeixement als elaboradors guardonats a certàmens nacionals i internacionals que premien els olis d’oliva verge extra de qualitat, distinció que varen rebre la Cooperativa de Sóller, Son Catiu i Es Roquissar de mans del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal i el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas.

A l’acte també hi assistiren el conseller insular d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet i el director insular de Foment de l’Economia Local, Lluis Socias.

Els oliers participants a la presentació foren Aubocassa, Roqueta, Treurer, Solivellas, Son Catiu, Olis Sóller, Son Mesquidassa, Es Verger, Ullaró, Verderol, Es Convent, Reis de Mallorca, Son Mir, Oli d’Es Pla, Oli d’Es Mirant, Oli Moix, Son Valls, Oli Son Nadal, Sa Cadernera, Desinenter, 7 Empelts