Joan Mayol,  president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, i Eduardo Maynu, delegat de Red Eléctrica Illes Balears,han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual es lliuraran 5.000 litres d’oli verge extra a Creu Roja i al Banc d’Aliments de Mallorca.

La rúbrica d’aquest acord s’ha fet el 18 de desembre, a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i també hi ha assistit Biel Torrens, director general d’Agricultura.

L’oli d’oliva és un dels aliments bàsics de la nostra alimentació i, per tant, una de les demandes d’entitats sense ànim de lucre com Creu Roja i Banc d’Aliments de Mallorca, que en la situació actual veuen com dia a dia augmenten cada vegada més els seus usuaris.

La DO Oli de Mallorca ha volgut posar el seu granet d’arena amb aquesta aportació que es podrà materialitzar gràcies al suport de Red Eléctrica de España i el seu compromís amb el sector primari de Mallorca, per afavorir la producció local. L’elecció de les entitats que rebran aquesta contribució per part de la DO Oli de Mallorca sorgeix de la recomanació de la Direcció General d’Afers Socials.