Us oferim una sèrie d’actes organitzats per a aquesta setmana 

Aquest cap de setmana s’han organitzat diferents activitats culinàries. Us oferim aquesta selecció d’actes que se celebren a Búger, Inca i Caimari.

Gastronomia japonesa a Caimari 

El restaurant Ca na Toneta de Caimari ha preparat dos actes per a aquesta setmana. El primer serà el dijous 26 de juliol. La cuinera Maria Solivellas farà d’amfitriona i cuinarà un menú conjunt amb el xef Kaiki Watanabe de Kioto, a les 20 hores. Reserva imprescindible. Més informació al  971 515 226.

El segon serà el diumenge, 29 de juliol, i amb un sopar maridatge amb els millors sakes del planeta distribuïts per Salvioni Alomar. L’àpat començarà a les 20 hores i les places són limitades, per això  és imprescindible reservar prèviament per assistir-hi al 971 51 52 26.

Gloses i trempó a Búger 

El divendres, 27 de juliol, si anau a Búger hi trobareu una vetlada ben interessant, tremponada i glosada a les 20.30 hores, al carrer Major. Prèviament es presentarà el llibre La cuina mallorquina d’en Biel Felip, amb Felip Munar i l’autor del llibre. El sopar vol 5 euros i està obert a tothom. Per assistir-hi cal pagar abans. Podeu demanar-ne més informació al 628 07 89 27. Els glosadors que hi participaran són Mateu Xurí, Maribel Servera i Xavi Ferriol.

Taller de cuina a Inca

El xef Miquel Calent  presentarà el taller i concurs de cuina per a parelles Divercuina. Els duos han d’estar formats per un infant i un adult. L’acte es farà al Mercat Cobert d’Inca el dissabte 28 de juliol, a les 10.30 hores. El primer premi serà un sopar per a 4 persones al restaurant Can Calent i el segon premi consistirà en 20 € en material escolar. Més informació: 971 50 57 45