El xef Rafael Sánchez renova el Millor Esmorzar del Món de l’hotel Maricel, tota una experiència gastronòmica en un dels establiments hotelers més destacats de Mallorca.

Situat a Calvià, concretament al nucli de Cas Català, i actualment gestionat per la cadena internacional Hospes, l’hotel Maricel destaca per un servei exclusiu i unes instal·lacions d’alta qualitat com a hotel de 5 estrelles, a més d’un spa, que és -també- una de les joies de la casa.

Pel que fa a cuina, hi destaca una carta selecta i, especialment, els berenars del matí, qualificats com el Millor Esmorzar del Món, tota una experiència que ara ha renovat el cuiner Rafael Sánchez. La seva proposta es basa en 10 passos, plats elaborats en què hi destaca el producte local i les influències de la cuina de la República Dominicana, on ha estat darrerament.

El menú del Millor Esmorzar del Món de l’hotel Maricel és el següent:

  • Trio de liquats:
    Detoxificant – poma verda, pastanagó i gingebre
    Antioxidant – remolatxa, mango i plàtan
    Tonificant – iogurt grec, cúrcuma i dàtils
  • Fruites de temporada en escabetxo de la passió, escuma de maduixes i tonyina cruixenta
  • Iogurt de foie amb mango en textures liofilitzat, osmotitzat i pedres
  • Borrachitod’ensaïmada de Mallorca, gelat cremós de xocolata, caramel i carquinyols
  • Brossat de formatge maonès caramel·litzat, amb truita marinada i pa d’albercoc
  • Llagostí en salsa de coco llima kaffir, codonyat de palo i poma
  • Passió pel cava
  • Taco de porcella confitada, crema de sopes i jalea de botifarró
  • Assiette gourmande de xocolata i tòfona
  • Dolços de l’illa

El menú pot arribar a durar unes 3 hores i el preu per persona és de 49 euros. Cal fer la reserva com a mínim amb 48 hores d’antelació.

Nascut a Catalunya, però criat a Mallorca, Rafael Sánchez va començar professionalment al restaurant familiar Molino Verde. Ha passat per diferents restaurants com Plat d’Or (Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel) i Es Fum, com també per altres restaurants d’arreu del món.  Es defineix com una persona perfeccionaista“que viu la vida entregada a la cuina”.