Ingredients
- Unes llesquetes de pa
- Escalivada
- Bacallà esqueixat dessalat
- Olivada
PER A L’ESCALIVADA:
- Pebrot vermell
- Pebrot groc (opcional)
- Albergínia
- Ceba
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
PER A L’OLIVADA:
- 300 g d’olives negres espinyolades
- oli d’oliva verge extra
- sal
Elaboració
ELABORACIÓ DE L’ESCALIVADA:
Per a fer-la, s’han d’escalivar a la brasa o al forn els ingredients segons llur qualitat: amb més foc per als pebrots que per a les albergínies. Avui, és costum embolicar-ho amb paper de plata. Quan tots els vegetals són a punt, es pelen i es posen en un plat gran, assaonats amb sal, pebre i oli. O en fem el plat o acompanyament que volguem.
ELABORACIÓ DE L’OLIVADA:
Triturem les olives amb 2 dits d’oli.
Provem i salem al gust.
ELABORACIÓ DE LES BARQUETES:
Tallem unes llequetes de pa i hi col·loquem una mica d’escalivada, el bacallà dessalat i l’olivada al damunt.
Podem sucar les llesques amb tomàquet.
T’atreveixes a fer la recepta guanyadora del concurs de cuina Mossegades?… http://t.co/Pb5507AoAH
Recepta: Barquetes d’escalivada amb bacallà esqueixat i olivada http://t.co/WHICKqp6vv vía @anardetapes
Una delícia!
barquetes d’escalivada amb bacallà escaixat i olivada
Senzillament espectacular i més ara per Quaresma !!!