Ingredients
- 4 ous
- 200 g sucre
- 250 g ametlla molta
- 30 g de coco ratllat i un got de coco ratllat de decoració
- 300 g de pastanaga ratllada
- 16 g llevat químic
- 80 g farina
- Ratlladura de mitja llimona
- Mitja culleradeta de sal
Ganache líquida de xocolata blanca:
- 250 g xocolata blanca
- 125 g nata líquida
- 125 g mantega
- 50 ml licor de coco
Elaboració
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d’ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura de mitja llimona i mitja culleradeta de sal. Després, afegiu-hi 300 g de pastanaga ratllada, 16 g de llevat químic i 80 g de farina. A continuació poseu-ho en un motlle i al forn suau (18o º) fins que estigui cuit. Farciu amb una ganache líquida de xocolata blanca feta i desfeu 250 g de xocolata blanca amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Després, afegiu-hi 50 ml de licor de coco. Quan estigui barrejat, deixeu-ho refredar.
Engalaneu-lo amb coco ratllat.