Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 g sucre
  • 250 g ametlla molta
  • 30 g de coco ratllat i un got de coco ratllat de decoració
  • 300 g de pastanaga ratllada
  • 16 g llevat químic
  • 80 g farina
  • Ratlladura de mitja llimona
  • Mitja culleradeta de sal

Ganache líquida de xocolata blanca:

  • 250 g xocolata blanca
  • 125 g nata líquida
  • 125 g mantega
  • 50 ml licor de coco

 

Elaboració
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d’ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura de mitja llimona i mitja culleradeta de sal. Després, afegiu-hi 300 g de pastanaga ratllada, 16 g de llevat químic i 80 g de farina. A continuació poseu-ho en un motlle i al forn suau (18o º) fins que estigui cuit. Farciu amb una ganache líquida de xocolata blanca feta i desfeu 250 g de xocolata blanca amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Després, afegiu-hi 50 ml de licor de coco. Quan estigui barrejat, deixeu-ho refredar.
Engalaneu-lo amb coco ratllat.