Una trentana de cuiners participen en aquest llibre il·lustrat per Nando Esteva

L’agrupació de cuiners Chefs(in) presenta un llibre solidari amb les víctimes de les inundacions del Llevant de Mallorca del passat mes d’octubre. L’obra agrupa una trentena de receptes de Nadal de 30 cuiners diferents, que s’acompanya de les fotografies de Nando Esteva.

L’obra, editada en espanyol, té un preu de 10 euros i es pot comprar al Fornet de la Soca i als centres de El Corte Inglés d’Avingudes i de Jaume III. El llibre es presenta el dijous, 20 de desembre, a les 18 hores, a la llibreria de El Corte Inglés d’Avingudes (5a planta).

Els cuiners participants i la recepta que preparen són els següents:

  • Víctor García (La Fortaleza de Cap Rocat) – Ensaïmada de formatge maonès i figues
  • Adrián Quetglas (Adrián Quetglas Restaurant) – Ensalada de bacallà amb patates amb safrà
  • Íñigo Rodríguez (Hotel Pacha) – Crema d’espàrrecs i tòfona negra
  • Andrés Benítez (Botànic de Can Bordoy) – Moniatos torrats amb aguiat de faraona i garrova
  • Fernando Pérez Arellano (Zaranda) – Royal d’ànnera Baiben
  • Joan Bagur (Rels Restaurant) – Porcella a baixa temperatura amb puré de poma
  • Juan Portillo (Blau Portopetro) – Filet de vedella enrevoltat en flor de pensaments amb puré de moniato torrat i praliné torrada d’ametlles
  • Marga Coll (Miceli) – Sopa de Nadal coberta de pasta de fulls
  • Miquel Gelabert (Can March) – Colomí a l’aigua
  • Miquel Mariano (actualment retirat, abans al restaurant Ca n’Aguedet) Capó de Nadal farcit de cuscussó
  • Óscar Molina (Ibiza Gran Hotel) – Porro, ou i algues
  • Pau Navarro (Clandestí) – Burballes de llebre
  • Rafa Sánchez (Hotel Maricel) – Vieires en suc de verdures, bolets i caqui
  • Santi Taura (Restaurant Santi Taura i Dins Santi Taura) – Magraneta de tords cuinats
  • Sílvia Anglada (Es Tast de na Silvia) – Caneló de col amb peus de porc i gambes
  • Tomeu Arbona (Fornet de la Soca) – Estofat amb pasta d’ensaïmada
  • Tomeu Lassio (Tomeu Lassio Restaurant) – Capó farcit a l’estiu rei En Jaume
  • Andreu Genestra (Restaurant Andreu Genestra i Aromata) – Colomí amb salsa de raïm i remolatxa
  • Benet Vicens (Béns d’Avall) – Sopa de peix de Nadal
  • Juan M. Ocampo (Tess de Mar) – Caneló mallorquí de porc negre
  • Tomeu Ramis (Vidre Restaurant Bistro Bar)  – Pilotade vedellai bolets amb puré de patates
  • Víctor Bayo (xef privat, Menorca) – Calamars a la bruta amb verdures brassejades
  • Rafa Martín (Brassclub) – còctel Kinilaw
  • Miguel Navarro (Es Fum) – Colomí torrat sobre estofat de llengua
  • Xesc Reina (embotits Can Company) – Mar i muntanya veloç amb calamars i carn capolada
  • Ariadna Salvador (Clandestí) – Braç de gitano de cafè i rom Amazona
  • David Moreno (Melassa) – Bunyols de vent amb xocolata mexicana
  • Joan Marc Garcias (Joan Marc Restaurant) – Poma d’Orient amb compota de fruits secs
  • Marc Fosh (Marc Fosh Restaurant) – Galetes nadalenques de gingebre
  • Miquel Calent (Cuit i Can Calent) – Bunyols amb crema de magrana i gelat
  • Joan Canals (Bar Ulisses) – còctel Willy Figg