Raúl i María Fernanda han creat aquest restaurant, però seguint un concepte de gastrobar. Hi trobareu plats que combinen la cuina caribenya, i més concretament del Carib veneçolà, i la cuina mediterrània.

María Fernanda n’és la xef. S’ha format a l’Escola de Hoteleria Aiala de Karlos Arguiñano (País Basc) i ha fet de cuinera particular a iots i vaixells durant 5 anys, durant els quals ha recorregut les Illes Balears, la costa Blava, la costa del Marroc, entre altres.

L’espai és senzill i hi podeu tastar plats com els natxos caribenys (totopos amb formatge, guacamole, pico de gallo i nata), l’ensalada cubagua (amb encenalls de plàtan mascle cuinats lentament, amb ceba dolça, mango, quinoa i bou de mar), els raviolis de coa de bou (envoltats de pa de blat de moro i banyats amb brou de verdures i llegums) o el ceviche amb marisc i moluscs, pebres, llima, ceba vermella i salsa de tomàtiga; entre altres plats.

Visualitza el mapa complet