Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Raúl i María Fernanda han creat aquest restaurant, però seguint un concepte de gastrobar. Hi trobareu plats que combinen la cuina caribenya, i més concretament del Carib veneçolà, i la cuina mediterrània.

María Fernanda n’és la xef. S’ha format a l’Escola de Hoteleria Aiala de Karlos Arguiñano (País Basc) i ha fet de cuinera particular a iots i vaixells durant 5 anys, durant els quals ha recorregut les Illes Balears, la costa Blava, la costa del Marroc, entre altres.

L’espai és senzill i hi podeu tastar plats com els natxos caribenys (totopos amb formatge, guacamole, pico de gallo i nata), l’ensalada cubagua (amb encenalls de plàtan mascle cuinats lentament, amb ceba dolça, mango, quinoa i bou de mar), els raviolis de coa de bou (envoltats de pa de blat de moro i banyats amb brou de verdures i llegums) o el ceviche amb marisc i moluscs, pebres, llima, ceba vermella i salsa de tomàtiga; entre altres plats.

Ver mapa más grande