Gelats de qualitat, refrescants i bons. Això és el que trobareu a les gelateries Giovanni Lasagna de Palma. A la cantonada del carrer de Jaume II amb la Plaça de Cort i el carrer d’en Brossa s’hi alça un temple gastronòmic on hi podeu tastar 40 tipus de gelats diferents d’una carta de 120 propostes. Cada dia us ofereixen un gust nou.

N’hi ha de tota casta: d’ametlla, de taronja, de torró de Xixona, de cava, de salmó amb crema de formatge, d’espàrrecs, de praliné Mozzart, de cervesa, etc.

La relació de Giovanni amb el gelat ve d’enrere: el seu padrí va emigrar d’Itàlia a Alemanya, concretament de la Sicília a la Baixa Saxònia. Allà va obrir la seva primera botiga. Després agafà el relleu son pare i després en Giovanni qui ha demostrat ser un mestre i un apassionat per crear i fer gelats d’alta qualitat. Actualment hi ha prop de 100  gelateries Giovanni arreu del món a llocs com Barcelona, Istambul, Hanover o Dubai; però s’ha de dir que és a Palma on Giovanni i la seva família gestionen directament la botiga de Palma (tot i que supervisa personalment les altres que té repartides arreu del planeta)

No dubteu de passar-hi i gaudir del bon gelat.

Visualitza el mapa complet