Des de l’any 1982, la família Bonet ofereix una carta basada en la cuina tradicional eivissenca, en la qual no hi falten els plats selectes i creatius, a més dels arrossos, uns fogons que comanda el cuiner José Miguel Bonet.

L’espai és elegant, agradable, on els elements naturals com la pedra i la fusta i l’espart hi són presents, uns elements que estan en harmonia amb els productes que s’hi cuinen, uns aliments frescos i de qualitat.

De José Miguel Bonet podem dir que es va formar a l’Escola d’Hoteleria, el seu mentor va ser Felipe de la Peña, per passar després a l’Escola Hoffman de Barcelona. Ha passat per les cuines de Celler Can Roca, Solé Graells, a Barcelona, Llantén de Valladolid i Pepe Solla de Pontevedra. Els anys 2008 i 2010 va aconseguir el tercer lloc en el Campionat de Balears de Cuiners. Ha estat seleccionat per a l’elecció del Cuiner Revelació 2016 en el certamen de Madrid Fusión. A més a més, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears va guardonar el restaurant Es Ventall amb el Premi al Millor Restaurant de Cuina Local 2016.

Visualitza el mapa complet