Aquest divendres continua la Mostra de Cuines de Calvià, una gran cita culinària en la qual un ampli ventall de restaurants del municipi calvianer ofereixen els plats més populars i exquisita a través d’un menú de preu popular, una iniciativa que va néixer l’any 2008 gràcies a la organització de la Fundació Calvià, en col·laboració amb el Departament de Comerç de l’Ajuntament de Calvià.

D’aquesta manera, Calvià us ofereix un passeig per la bona cuina, un recorregut pels fogos de contrades properes i llunyanes que segur que us agradaran. A més, ara més que mai, és un bon moment per assaborir bona cuina i donar suport al sector de la restauració que també està patint la crisi generada per la covid-19.

La següent és la zona II, serà divendres dia 9 d’octubre i comprèn els nuclis de  Palmanova, Magaluf  Son Ferrer. A continuació podeu consultar tots els menús d’aquest divendres, en aquest cas hi ha menús de 12, 14 i 16 euros.

ZONA II – Divendres 9 d’octubre 2020

Palmanova, Magaluf i Son Ferrer

 

My Thai – Passeig de la Mar, 12 (Palmanova)

Reserves: 971 680 682
Primer: Rotlle de primavera.
Segon: Pollastre amb curri panang amb verdures i brots de bambú amb llet de coco.
Postre: Pastís de pastanaga
Beguda: Copa de vi o cervesa i aigua.
Preu: 12 €

 

No Stress Wine & Prosecco – Passeig de la Mar, 12 (Palmanova)

Reserves: 971 772 732
Primer: Ensalada de carxofes amb parmesà ratllat i melmelada de tomàtiga.
Segon: Risotto de carxofes amb gotes d’oli de tòfona blanca.
Postre: Bignè amb crema pastissera
Beguda: Copa de vi negre/blanc, aigua o refresc
Preu: 14 €

 

Restaurante Ciro´s – Passeig de la Mar, 3 (Palmanova)

Reserves: 971 68 10 52
Primer: Aguiat de peix ametllat a l’estil eivissenc.
Segon: Confit de lluç amb ceba caramel·litzada i panses damunt llit de patates a rodanxes.
Postre: Pannacotta de Baileys
Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc
Preu: 16 €

 

Padthaiwok – Avda. Pere Vaquer Ramis, 49. LC. 3 (Magaluf)

Reserves: 640 704 549
Primer: Wanton de formatge i llagostins.
Segon: Pad thai de pollastre.
Postre: Sticky rice amb mango.
Beguda: Aigua o canya.
Preu: 14 €

 

Embat by Vistasol – Alta 5, Hotel Apartamentos Vistasol (Magaluf, Palmanova)

Reserves: 615 167 228
Primer: Torrada de gambot amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra.
Segon:Marmitako de tonyina vermella damunt patates especiades i crocant de cebes.
Postre:Crep farcida de gelat de xocolata blanca i ametles.
Beguda: Aigua, refresc i copa de vi o cervesa.
Preu: 16 €

 

Restaurant poliesportiu de Magaluf – Miño, S/N (Magaluf)

Reserves: 971 130 753
Primer: Bullabessa de peix i marisc.
Segon: Turnedó de filet de vedella amb salsa de tòfona, patata gratinada i cirerols.
Postre: Semifred de taronja amb fruites del bosc
Beguda: Aigua i vi.
Preu: 16 €

 

Mesón Son Ferrer – Mussol, 4 (Son Ferrer)

Reserves: 971 230 978
Primer: Arròs a la marinera a l’estil de la casa.
Segon: Broqueta de milfulls de presa ibèrica amb pedro ximenes.
Postre: Peres confitades amb vi negre de Ribera del Duero.
Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc.
Preu: 16 €