Aquest divendres finalitza la Mostra de Cuines de Calvià 2020, un recorregut gastronòmic per una gran varietat de restaurants del municipi calvianer. Hi trobareu menús que us permetran conèixer què es cou culinàriament a diferents establiments dedicats al sector de la resturació.

Aquesta mostra va néixer l’any 2008 gràcies a la organització de la Fundació Calvià, en col·laboració amb el Departament de Comerç de l’Ajuntament de Calvià. Tot i la covid-19, l’edició d’enguany de la Mostra de Cuines de Calvià s’ha pogut fer, per això, també és una bona oportunitat per gaudir del bon menjar i donar una mà al sector que està patint aquesta crisi.

La darrera aturada de la Mostra és la zona III, serà divendres dia 16 d’octubre i té com a protagonistes els nuclis de  Santa Ponça i Costa de la Calma. A continuació podeu consultar tots els menús d’aquest divendres, en aquest cas hi ha menús de 12, 14 i 16 euros.

ZONA III – Divendres 16 d’octubre 2020

Santa Ponça, Costa de la Calma

 

A casa del Padrino – Plaça de. Santa Ponça, 4 (Santa Ponça)

Reserves: 971 691 983
Primer: Parmigiana d’albergínies gratinades al forn amb tomàtiga, mozzarella i alfàbrega.
Segon: Tallarines amb bolets i tòfona.
Postre: Pannacotta de gerds.
Beguda: Refrescs, copa de vi, cervesa, etc.
Preu: 16 €

 

Gusto DiVino – Avinguda del Rei Jaume I, 82, LC. 2 (Santa Ponça)

Reserves: 871 021 170
Primer: Trio de bruschettas italianes.
Segon: Tallarines de nata i cuixot de Parma DOP amb llavors de rosella.
Postre: Tiramisú casolà italià.
Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc
Preu: 16 €

 

Restaurante Tauro – Gran Via de Infanta Saura, 1 (Santa Ponça)

Reserves: 971 690 073
Primer: Graellada de verdures amb torrada camperola, formatge de cabra i mel.
Segon: Llom de bacallà amb salsa de porros i gambes.
Postre: Pastís de formatge amb gerds i nabius.
Beguda: Copa vi, cervesa o ampolla d’aigua.
Preu: 16 €

 

7Fuegos – Via de la Creu S/N, Club Nàutico Santa Ponça (Santa Ponça)

Reserves: 685 473 469
Primer: Tàrtar de tonyina.
Segon: Jarret/Conill de vedella amb Parmentier de patata.
Postre: Crema sabaiona, herbes mallorquines i figues caramel·litzades.
Beguda: Aigua, cervesa, refresc o copa de vi.
Preu: 16 €

 

Charly Tapas – Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)

Reserves: 607 759 348
Primer: Sopes mallorquines.
Segon: Porcella al forn.
Postre: Tiramisú.
Beguda: Vi i gasosa.
Preu: 12 €

 

Restaurante El Ceibo – Ramon de Moncada, 24 (Santa Ponça)

Reserves: 971 694 036
Primer: Picada (triar entre lletons, xoriço i morcilla).
Segon: Rostit de tira, brinça o entrecot per triar.
Postre: Flam amb almívar de llet.
Beguda: Aigua/canya/copa de vi.
Preu: 16 €

 

Bar Pizzeria es Castellot – C/ d’Huguet des far, 2, LC. 5 (Santa Ponça)

Reserves: 630 677 689
Primer: Caldereta de peix i marisc.
Segon: Porcella al forn (estil mallorquí autèntic).
Postre: Gelat de pastís Comtessa.
Beguda: Copa de vi, refrescs o cervesa.
Preu: 14 €

 

Parrilla La Porteña – c/ Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)

Reserves: 609 839 040
Primer: Empanada argentina de carn.
Segon: Vacío de la Pampa, 250 g
Postre: Tiramisú
Beguda: Copa de vi/cervesa/aigua o refresc.
Preu: 16 €

 

Il Vivo, Italian Urban Style – C/ d’Huguet des far, 34, LC. 25 (Santa Ponça)

Reserves: 871 710 399
Primer: Bruschetta de focaccia artesana amb ceba caramel·litzada amb chianti, fondue de formatge i verdures a la planxa.
Segon: Risotto a l’estil piemontès amb salsitxa italiana, parmigiano reggiano i xampinyons.
Postre: La nostra bomba fregida de pa de brioix farcida de ricotta i xocolata fosa.
Beguda: Canya petita, copa de vi de la casa, aigua, refresc.
Preu: 16 €