A partir de demà, dia 17 de juliol, el cuiner Fernando P. Arellano oferirà una sessió d’alta gastronomia a Port Portals, a sobre del restaurant Baiben. La cita es farà cada divendres i dissabte vespre durant els mesos d’estiu.

Fernando P. Arellano i el seu equip cuinaran d’una manera íntima per a un màxim de 7 taules i de 14 comensals. Hi oferiran un menú de 6 plats basat en l’oferta de mercat, que variarà cada setmana. El menú serà igualment harmonitzat amb una selecció de vins majoritàriament locals. El preu és de 159 euros i les reserves es poden fer al 680 602 580.

Cal comentar que l’experiència s’arrodonirà amb un  un servei de shuttle personalitzat, gratuït i sostenible a bord del BMW i3, un cotxe amb estil i disseny d’avantguarda per a una experiència electritzant.

Zaranda es mudarà a Palma

Aquesta experiència culinària s’ha programat després de conèixer que el restaurant Zaranda deixa l’hotel Castell Son Claret i que es traslladarà a Palma, en una ubicació encara sense concretar. El motiu és que l’hotel de Calvià ha cancel·lat el contracte vigent amb Fernando P. Arellano i Itziar Rodríguez, propietaris de la marca i del concepte Zaranda. Tots dos han comentat que la nova etapa serà a Palma, que tornaran a obrir entre els mesos d’octubre i novembre i que properament n’anunciaran la ubicació definitiva.

Historia de Zaranda

Fernando P. Arellano i Itziar Rodríguez varen obrir Zaranda a Madrid l’any 2005 i dos anys després varen rebre la primera estrella Michelin. Després d’una època d’èxits, Zaranda es va traslladar a Mallorca, concretament a l’hotel Hilton sa Torre de Llucmajor, l’any 2010. Tres anys després, va inaugurar l’hotel Castell Son Claret de Calvià on va rebre la segona estrella. A dia d’avui, és l’únic restaurant amb dues estrelles Michelin de Mallorca i de les Illes Balears.