/

Som Pubil – Eira Gin – Port de Cecili

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat

Som Pubil

El celler ecològic de Mallorca Galmés i Ribot ha presentat el vi Som Pubil. Està elaborat amb la varietat autòctona mallorquina Escursac. Catalina Ribot, propietària del celler, i el seu equip s’ha encarregat de recuperar aquest tipus de raïm de l’oblit i des de l’any 2006 hi treballa. Després de molts d’anys de dedicació han presentat aquest monovarietal negre, que destaca per ser un vi fresc, un raïm que el Diccionari Català – Valencià – Balear defineix com a molt bo per fer vi. Preu: 16 euros.

 

 

 

 

Eira

Destilerías Sublimatum presenta aquesta ginebra elaborada a Galícia. Eira és una ginebra gallega que es diferencia de la resta perquè té derivats de la castanya i de l’avellana. Rubén Pérez és el creador d’aquesta ginebra artesana que, tot i tenir una graduació elevada de 45º, és molt agradable, amb aromes de ginebró i cítrics, a més de bergamota, coriandre, sàlvia, nabius i roses. Preu: 29,50 euros.

 

 

 

 

Port de Cecili

Fruit d’un cupatge de les varietats Cabernet Sauvignon (70%) i Merlot (30%), aquest vi negre sense filtrar és un dels emblemes del celler Can Vidalet de Pollença (Mallorca). Amb una graduació de 20,5 graus d’alcohol, té una criança de 5 a 8 anys en botes de roure francès. De color vermell cirera, destaca per les aromes de fruita negra madura i les notes de cacau. En boca és fi, amb records a xocolata. Preu: 33 euros.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat