Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Som Pubil

El celler ecològic de Mallorca Galmés i Ribot ha presentat el vi Som Pubil. Està elaborat amb la varietat autòctona mallorquina Escursac. Catalina Ribot, propietària del celler, i el seu equip s’ha encarregat de recuperar aquest tipus de raïm de l’oblit i des de l’any 2006 hi treballa. Després de molts d’anys de dedicació han presentat aquest monovarietal negre, que destaca per ser un vi fresc, un raïm que el Diccionari Català – Valencià – Balear defineix com a molt bo per fer vi. Preu: 16 euros.

 

 

 

 

Eira

Destilerías Sublimatum presenta aquesta ginebra elaborada a Galícia. Eira és una ginebra gallega que es diferencia de la resta perquè té derivats de la castanya i de l’avellana. Rubén Pérez és el creador d’aquesta ginebra artesana que, tot i tenir una graduació elevada de 45º, és molt agradable, amb aromes de ginebró i cítrics, a més de bergamota, coriandre, sàlvia, nabius i roses. Preu: 29,50 euros.

 

 

 

 

Port de Cecili

Fruit d’un cupatge de les varietats Cabernet Sauvignon (70%) i Merlot (30%), aquest vi negre sense filtrar és un dels emblemes del celler Can Vidalet de Pollença (Mallorca). Amb una graduació de 20,5 graus d’alcohol, té una criança de 5 a 8 anys en botes de roure francès. De color vermell cirera, destaca per les aromes de fruita negra madura i les notes de cacau. En boca és fi, amb records a xocolata. Preu: 33 euros.