L’Ajuntament de Manacor ha comunicat que Son Macià i s’Illot celebraran les festes patronals de la Mare de Déu Assumpta. Les activitats seguiran un protocol sanitari segur i es faran a la fresca, en un recinte tancat i d’entrada controlada i gratuïta, i per accedir-hi tothom haurà de dur mascareta. Des del Consistori apunten que tots els actes s’hauran de seguir d’assegut.

Les festes de Son Macià 2020 estan organitzades per la Comissió de Festes i es faran un solar de l’entrada del poble, al sementer. Per assistir-hi, les entrades s’han d’anar a cercar al Súper/Magatzem. Entre els actes que hi ha prevists hi destaca l’animació infantil a càrrec dels Pirates Neorural, a les 19.45 hores, i el cinema a la fresca amb la pel·lícula d’animació Les vides de Marona. Divendres, hi haurà música en viu a la fresca amb l’actuació d’Acústic Sun i Cocarroi Trio, una festa que començarà a les 22.30 hores. Per dissabte 15 hi haurà la nit de contarelles, devers les 20.30 hores i, diumenge, l’excursió (9 hores) i el pícnic, que inclourà el festival de curmetratges (20.30 hores). Consultau el programa complet de les festes de Sant Macià 2020 aquí.

Les festes de s’Illot 2020 es faran els dies 14, 15, 16, 22 i 23 d’agost. També hi haurà actes variats. La majoria d’actes es faran al camp de futbol que la brigada municipal ha condicionat per fer-hi les activitats. Divendres 14, la Banda Municipal de Música de Manacor oferirà un concert, a les 21 hores, una experiència amb els millors músics de Manacor. Dia 15, hi haurà un concert jove a les 22 hores, amb les bandes D-Potada i Tribut a Jarabe de Palo. L’endemà, dia 16, hi haurà el concert dels mítics Los Javaloyas, amb l’espectacle La darrera gira. El cap de setmana vinent, dia 22, hi haurà el musical per a tota la família titulat Mediterrània, un viatge a la història, els orígens i la cultura del Mare Nostrum. Diumenge, hi haurà cinema a la fresca amb el film Star Wars: els darrers Jedi, a les 21.30 hores. Consultau el programa complet de les festes de s’Illot 2020 aquí.